Coachpraktijk De Ware Bron

Mijn praktijk      Wie ben ik      Mijn diensten      Artikel     Testimonials     Contact

Testimonials

Rieneke

Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik veel hoofdpijn en migraine gehad. Alweer ruim een jaar geleden kwam ik in contact met Nanneke. In januari 2012 startte ik met het volgen van een voedingsplan met als doel de hoofdpijn te voorkomen/ te verminderen.
Nieuw voor mij, want bij veel stappen die ik tot dan toe had ondernomen, werd vooral gewerkt aan het gevolg (hoe kunnen we de hoofdpijn verzachten, onderdrukken of over laten gaan).
De eerste week ben ik erg ziek geweest. Naarmate de weken volgden voelde ik mij steeds iets beter.
De migraine aanvallen verdwenen en ook hoofdpijn had ik niet of nauwelijks. Ik kreeg meer energie en had daardoor minder slaap nodig. Voelde me fit en vrolijk. Ik had echt het gevoel alsof ik zelf weer de touwtjes in handen had, in plaats van de hoofdpijn.
Tijdens het volgen van het programma heb ik ontzettend veel geleerd. Ik leerde om naar mezelf te luisteren en voeding zo te combineren zodat mijn lichaam optimaal in staat was om datgene op te nemen wat het daadwerkelijk nodig heeft. Ik merkte, doordat ik mij zo bewust bezig hield met mijn voeding, er ook meer waardering voor kreeg. Tevens nam ik de tijd om rustig te eten.
Het is nu ruim een jaar geleden dat ik startte met mijn voedingsplan en ik voel me nog steeds ontzettend goed. Ik blijf het “basisplan” hanteren. Als ik er zelf voor kies om van het plan af te wijken dan merk ik dat mijn lichaam iets mist en moet herstellen, wat zich kan vertalen in lichte hoofdpijn. Het enige wat ik dan hoef te doen is terug te gaan naar mijn basis, te luisteren naar mijn lichaam en opnieuw te beginnen.
Een leven zonder hoofdpijn, mooier kan toch niet?


Jan Jansen, 56 jaar

Een klein jaar geleden werd ik getroffen door de ziekte van Bell. Een plotseling optredende eenzijdige verlamming van de aangezichtszenuw.
Op advies van de huisarts een kuur van 10 dagen prednisonol. Geen verbetering in de situatie voor ongeveer 1 maand.
Daarna heb ik van Nanneke een aantal simpel uit te voeren voedingsadviezen gekregen, die gemakkelijk op te volgen waren.
Na ongeveer 10 dagen verdween de aandoening even gemakkelijk als het gekomen was.
Tot nu toe geen bij of restverschijnselen.
Achteraf valt moeilijk te bewijzen of het alleen door deze voedingsadviezen beter ging, maar duidelijk is wel dat het kort na het volgen van de adviezen, de verschijnselen in korte tijd verdwenen waren.


Mijn naam is Francisca Borsboom, 53 jaar, coach en trainer.
Ik wilde werken aan mijn energie nivo, werd s'morgens doodmoe wakker en was moe. Twee operaties dit jaar hadden er ingehakt..
In de wandelgangen heb ik de ervaringen van collega’s gehoord over het voedingsprogramma van Nanneke.
Mijn resultaten zijn dat ik heerlijk wakker wordt s'morgens en meer energie heb en mij beter voel. Heb geleerd dat er bepaalde combinaties van voedsel niet goed met elkaar werken. En andere weer wel.
Ben gestopt met cola light drinken (koolzuur slecht voor schildklier). Eet veel gezonder. Veel fruit. Heb nieuwe dingen leren eten. (en ben die lekker gaan vinden). En ben nu al 11 kilo afgevallen en ik val nog steeds af.....Leuke bijkomstigheid.
Sport veel en ben mij erg bewust, eten neemt een andere plaats in in mijn leven en ik geniet er veel meer van....


Mijn naam is Leoni Bults, ik ben 26 jaar en ik ben op dit moment aan het revalideren na een incident in de zorg.
Ik wilde graag werken aan meer zicht hebben op wat ik eet, gezonder eten, maar eigenlijk vooral bij welk eten voel ik me goed en wat kan ik beter laten staan.
Ik heb besloten het voedingsprogramma te gaan volgen nadat de chiropracter aan gaf dat mijn voeding een belangrijk onderdeel was van de verzuring in mijn spieren en dus de pijn die ik had.
Mijn moeder had het voedingsprogramma al gevolgd en ik zag daar positieve verandering, in hoe ze haar eten bereidde maar vooral ook in haar energie.
Ik heb inzicht gekregen in wat ik eet, hoeveel verschillende dingen ik eigenlijk altijd at en wat ik zo tussendoor even in mijn mond stopte.
Ik kreeg inzicht in dat ik nooit tijd nam voor mijn eten, ik maakte het snel klaar en op drukke dagen at ik het tussen de werkzaamheden door op, of onderweg naar mijn afspraak in de auto.
Nu ben ik veel bewuster met eten bezig, ik weet wat ik eet en ik weet wat goed voor me is, ik neem er de tijd voor.
Ik ben energieker en boodschappen doen is eigenlijk veel makkelijker geworden, veel gerichter en bewuster.
Het eetprogramma heeft me ook vertrouwen gegeven, als ik me even niet goed voel zie ik dat ik in voeding wel het een en ander kan veranderen. Dat is een fijne wetenschap, ik heb een groot stuk weer in eigen hand.
Ik heb geen moeite bepaalde dingen niet te eten of niet te drinken, zorgen voor mijzelf vind ik nu het belangrijkste.

Nanneke is ook een erg lieve fijne vrouw! Ze geeft goede adviezen en begeleid op een hele prettige manier!!

Dus bij deze, bedankt vrouw!!


Veronique, 40 jaar

Een jaar geleden kreeg ik last van continue hartkloppingen gecombineerd met trillingen in mijn aangezicht…rare klachten…huisarts, cardioloog, fysio,…niemand begreep echt waar het vandaan kwam Ik had al hele goede ervaringen met het voedingsprogramma van Nanneke (dat mij veel energie gaf), dus daarom vroeg ik haar om hulp. Zij voelde meteen dat ik last had van een combinatie van virussen, o.a. Lyme en heeft me doorverwezen naar Dokter Veenstra. Hij constateerde ook duidelijk Lyme en door zijn behandeling (die 18 maanden duurt), gecombineerd met Nanneke’s eenvoudig op te volgen voedseladviezen zijn de klachten een jaar later bijna volledig verdwenen.

Zes maanden geleden kreeg ik ook enorm last van aambeien, een kwaaltje dat in mijn familie voorkomt en dat sinds mijn zwangerschappen vaak acuut opkomt. Ik drink geen alcohol, drink veel water, eet vezelrijk etc, Dus eenvoudige oplossingen leken niet voor de hand. Na een bezoek aan de specialist, werd me verteld dat de enige oplossing operatief was. Aangezien ik dat nogal drastisch vond, ben ik eerst naar Nanneke gegaan en gevraagd of zij mij kon helpen. Zij heeft mij toen voedingsadvies gegeven dat heel eenvoudig op te volgen was en wat na een dag de klachten significant deed verminderen.