Coachpraktijk De Ware Bron

Mijn praktijk      Wie ben ik      Mijn diensten      Artikel     Testimonials     Contact

Wie ben ik

Mijn naam is Nanneke Terleth-de Vos. Ik ben geboren in 1969, ben gehuwd en heb twee kinderen. Op dit moment wonen wij in Borculo (De Achterhoek). Tot mijn twaalfde heb ik in verschillende landen gewoond, veel van de wereld gezien en verschillende culturen leren kennen.

Na de middelbare school heb ik een biotechnische HBO opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Daarna heb ik in Leiden bij het LUMC onderzoek gedaan naar genen die met erfelijke ziekten te maken hebben. Dit werk heb ik met veel plezier gedaan bij de afdeling humane en klinische genetica. Later heb ik enige jaren bij de afdeling hematologie van het Haga ziekenhuis in Den Haag gewerkt.

Tijdens het werken in deze ziekenhuizen is mijn liefde voor coaching, alternatieve en complementaire behandelingen ontstaan. Het viel mij op dat met name de invloed van voeding in de reguliere geneeskunde onderschat wordt. Daarnaast heb ik van dichtbij de praktijk van mijn moeder meegemaakt, die 25 jaar op alternatieve manier gewerkt heeft, waarin voeding centraal stond. Haar manier van werken is een basis voor mij geweest, waarop ik vervolgens mijn programma’s ben gaan ontwikkelen.

Een van de dingen die ik met mijn voedingsprogramma’s heb ervaren, is dat mensen het enorm moeilijk vinden om hun vaste patronen te veranderen. De menselijke geest is namelijk sterk en speelt een belangrijke rol in het (gezond) functioneren van de mens. Om mensen te kunnen helpen hun patronen te veranderen, heb ik een internationaal erkende opleiding tot coach gevolgd (Lifestyle coaching, ExtraMile Academy). Coaching doe ik zowel met als zonder voedingsadviezen.

Om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik de volgende trainingen gedaan:

  • Drie trainingen gevolgd op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling
  • Communicatietraining
  • Relatietraining
  • Leiderschapstraining
  • Aura Soma (level 1, beamer light pen level 1,2 en 3, chakra massage)

Op het gebied van sport ben ik tennislerares (KNLTB-A) en heb ik op hoog niveau gespeeld. Ik ben 2x nationaal kampioen geweest in de dames dubbel 35+. Inmiddels ben ik 44 en speel ik nog steeds op hetzelfde niveau (3/3). Naarmate ik ouder wordt gaat het spelen mij mentaal steeds makkelijker af omdat ik mijn kennis over coaching tijdens het spelen toepas op mijzelf. Naast fysiek trainen (wat minimaal is), kan ik op dit niveau meedoen daar ik met voeding mijzelf in goede conditie hou: voor, tijdens en na het spelen.