VOS-Slank

Transformeer je lichaam en mindset met VOS-Slank

VOS-Slank is een individueel programma gericht op gewichtsverlies, waarin voeding en mindset samenkomen om jouw levensstijl blijvend te veranderen.

De sleutel tot succes: Voeding en mindset op één lijn brengen
Het is essentieel dat je voeding en mindset in harmonie zijn. Als deze twee niet op één lijn liggen, blijf je botsen met jezelf en bereik je niet de doelen die je voor ogen hebt.

Wat is VOS-Slank?
VOS-Slank is een persoonlijk programma van 7 weken, speciaal afgestemd op jou (of jullie als koppel). Samen kiezen we een startdatum die past bij jouw situatie. Er zijn wekelijkse sessies van 30 minuten. Om een nieuwe gewoonte te internaliseren, heb je wat tijd nodig—vandaar de 7 weken—zodat je niet alleen tijdelijke gewoontes aanpast, maar een levensstijl ontwikkelt die op lange termijn vol te houden is.

Mijn aanpak
Elke week ontvang je een nieuw, persoonlijk eetplan, volledig afgestemd op de behoeften van jouw lichaam. Dit zorgt voor variatie en maatwerk, terwijl je leert welke voeding jouw lichaam graag ontvangt en hoe het voelt wanneer er onrust ontstaat door voeding die niet in lijn is met wat je lichaam nodig heeft. Naast voeding ligt de focus op je houding, oftewel je mindset. Ben je bereid om te groeien en een nieuwe toekomst te omarmen, of houd je vast aan oude patronen? Beide zijn begrijpelijk, en ik ben er om je te ondersteunen in deze verandering. Daarom hebben we ook wekelijkse videogesprekken van 30 minuten.

Zelfvertrouwen en mindset
Zelfvertrouwen in je lichaam en in jezelf speelt een cruciale rol in dit programma. We werken samen aan het versterken van dat vertrouwen, zodat je niet alleen tijdens de cursus, maar ook daarna vol zelfvertrouwen in je keuzes blijft staan.

Waarom VOS-Slank?
De kracht van voeding komt hier sterk naar voren. Plezier in eten en waardering voor zowel voeding als je lichaam staan centraal. Je leert hoe fijn het is om voeding te nemen die je lichaam graag ontvangt, wat overeten met je doet, en hoe lusteloosheid ontstaat. Daarnaast leer je de signalen herkennen wanneer je lichaam voeding nodig heeft en welk onbewust denken honger stimuleert.

Programmastructuur

  • Startdatum: Samen bepalen we de startdatum, afgestemd op jouw planning.
  • Wekelijkse sessies: Wekelijkse videogesprekken waarin je wordt begeleid en gemotiveerd.
  • Trots: We creëren een omgeving waarin zelfvertrouwen en zelfzorg essentieel zijn voor blijvende verandering.
  • Kosten: €380

Zet de eerste stap
Ben je klaar om je lichaam en mindset te transformeren? Neem contact op om samen een datum te kiezen en de eerste stap te zetten richting een gezondere, zelfverzekerde toekomst..


“Klaar voor het WK Hockey in Kaapstad!”

lees meer

— Frank Beijaert, 65 jaar.