Frank Beijaert

Klaar voor het WK Hockey in Kaapstad!

Binnenkort vertrek ik als speler naar Kaapstad voor het 65+ WK Hockey. Voor dit evenement wilde ik minimaal 10 kg afvallen. Via mijn vrouw Mia kwam ik in contact met Nanneke, die me eerder succesvol heeft geholpen met eczeemplekken die, dankzij haar begeleiding, zijn verdwenen. Nu had ik opnieuw haar hulp nodig, omdat ik simpelweg te zwaar was om mijn doelen in de sport te bereiken, en dit beïnvloedde ook mijn algehele gezondheid.

Toen ik hoorde van het VOS-Slank programma dat Nanneke aanbiedt, gericht op gewichtsverlies en een gezondere relatie met eten, besloot ik mee te doen. Het was een bijzondere ervaring. In slechts 6 weken ben ik 10 kg afgevallen. Elke week kreeg ik een nieuw, persoonlijk eetplan, wat zorgde voor variatie en maatwerk. De begeleiding was uitstekend. Als je vastloopt, bijvoorbeeld door honger, onderzoekt ze waar dat aan kan liggen en helpt ze je weer verder.

Ik ben ontzettend tevreden en kan deze cursus van harte aanbevelen. Nanneke is lief, open en eerlijk, en confronteert je op een liefdevolle manier, waardoor je je altijd gesteund voelt. Dus als je twijfelt: doen, het verandert levens!